Informatii livrare

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate in pungi de curierat, care asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii.

CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi livrata in 24 de ore. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 15 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 200 Lei transportul este gratuit. Acest prag poate fi modificat in cursul campaniilor promotionale.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa Societatii, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Societatea isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de Societate, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.